16.4.2016

Heijastuksia - eli omituiset kuvakokeilut jatkuvat...


Leikin jälleen valoilla varjoilla.  Kuvista tuli tummahkoja suht vahvatunnelmaisia, sellaisia joista puuttuu kaikkinainen hempeys. 
Tummanvihreä verkatausta loihti kuviin läikähteleviä sammalensävyjä. 

Kuvauksen jälkeen kolmen pienen parsapullon asetelma pääsi koristamaan keittiöni työpöytää.


Rakastan lasia. Varsinkin arkilasia, sellaista, jota saa kirpputoreilta pikkurahalla. Rakastan lasin läpikuultavuutta, valon ja ympäröivän todellisuuden välähteleviä heijastuksia sen pinnalla. Maailma pienoiskoossa.  


12 kommenttia:

 1. Nämä tummataustaiset kuvasi ovat todella upeita! Itse olen vastikään innostunut valokuvaamisen opettelusta, se on tosi kiinnostavaa. Pitää minunkin joskus kokeilla tätä tyyliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. riitta k kiitos kommentistasi! On ihana kokella aina jotakin uutta. Valokuvauksessa vain taivas on rajana, eikä aina sekään :)

   <3

   Poista
 2. Leikkiminen kannatti, hieno lopputulos!
  Viimeinen on suosikkini! Sopisi tauluksi ruokatilaan!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpa, kiitos kovasti kannustuksesta! Leikkiminen on joskus ihan välttämätöntä. Ja se myös jatkuu, sillä uusia ideoita syntyy kaiken aikaa!

   <3

   Poista
 3. Onpa hienoja! Pidän tästä dramaattisemmasta tyylistä. Sinulla on silmää ja taitoa!

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, voi kiitos! Nyt vetää tähän dramaattisempaan suuntaan, enkä voi muuta kuin mennä perässä. Huomenna sitten voikin puhaltaa ties mistä suunnasta... Hauska nähdä, mitä 'filmille' seuraavaksi tarttuu :)

   <3

   Poista
 4. Pidän tummanpuhuvista kuvista ja sivuvalosta. Nämäkin kuvat näyttäisivät kivalta seinällä.

  VastaaPoista
 5. "The purpose of art is washing the dust of daily life off our souls." totesi Pablo Picasso ja minä tyttö totean, että näiden otosten katselun jälkeen pölyt pyyhittyinä kelpaa startata uuteen viikkoon; kiitos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takkutukka, miten ihana sitaatti! Tällä viikolla aion minäkin käydä taidekylvyssä, mietin Ateneumin Japonomania-näyttelyä...

   Kiitos kovasti kommentistasi <3

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!