Parsa-aika on parhaimmillaan! Reilusta nipusta syntyy aterioita ja silmänruokaa. Tässä vihreitä versoja kera inkaliljojen.
Tietyissä lähes ylimaallisissa sieluntiloissa elämän koko syvyys paljastuu äkkiä jossakin aivan jokapäiväisessä näkymässä, joka sattuu silmiin.
Tästä tulee vertaus.
Charles Baudelaire Välähdyksiä 11, 1859-1862
Sellaiseen lähes ylimaalliseen sieluntilaan pääsee katsomalla näitä kuvia. Katse pysähtyy ja sitä seuraa syvä sisäänhengitys. Ihanaa.
VastaaPoistaVirpi oi kiitos kauniista sanostasi. Tällaiset kuvausharjoitukset ovat mukavia. Kivaa että tuotokset tuottavat iloa muillekin!
PoistaKiitos <3
Super ihanat kuvat!!
VastaaPoistaVihreää parsaa, ilmakuivattua kinkkua, juustoa...ainakin kerran niitä on uunissa paistettava:)
Sirpa kiitos! <3
Poistaminä keitn parsat ja söin ne voin ja sitruunan kera. Tuota uunivalmistustakin pitää testata ja jostain luin juuri, että parsa onnistuu grillatenkin!
<3
No jopas onkin ihana kuppi!!! Jotain ylimaallista täälläkin havaittavissa :)
VastaaPoistaritta k, tuo kuppi on kirpparilöytö monen vuoden takaa. Tykkään siitä tsekin kovasti!
PoistaKiitos kauniista kommentistasi <3
Oi näitä sinun kuviasi <3 Ja tuo Baudelaire-sitaatti - niinhän se menee... <3
VastaaPoistaKatja, oi kiitos <3 Baudelaire tiesi, mistä puhui...
Poista<3
Tuplavälähdyksesi loivat herkän pysähdyksen hyppäykselle viikonlopun viettoon ja parsojen pariin; kiitos! Ylimaallista viikonloppua:)
VastaaPoistaTakkutukka, oi, ole hyvä ja kiitos ilahduttavasta kommentistasi. Tuplavälähdyksiä on -sananmukaisesti - tulossa lähiaikoina lisää - vähän erilaisessa muodossa vaan :)
Poista<3
Aika hieno kimppu! Ihan taianomainen!
VastaaPoistaHyvää lauantaita sinulle, Kaisa Reetta. <3
Katja, kiitos kovasti! <3
PoistaOikein ihanaa viikonloppua sinulle myös! :)
<3