17.6.2016

Kesälorvailua

Kesä vie ajatuksia pois koneen ääreltä - siis myös blogistaniasta: vieläkään en esimerkiksi ole saanut aloitettua seuraavaa kirjajuttua. Tällä viikolla mietin jo kuukauden bloggauslomaa, sellaista vietin parisen vuotta sitten heinäkuussa, mutta tiedä häntä...
Pitkittynyt iskiasvaivakin himmertää intoa istua koneen ääreen. Tänään sain satulatuolin, joka tuo kyllä selvää parannusta asiaan.

Postipoika  tai -tyttö (onkohan pojittelu ja tytöttely tässä kohtaa epäkorrektia...)  on tuonut taas niin mielenkiintoisia kirjoja lootaan että  blogia ei yksinkertaisesti voi jättää unille. Kirjablogin pitäminen ei aina ole ruusuilla tanssimista, joskus tanssitaan myös... mitens se menikään?

Toivottelen mukavaa kesäperjantaita kaikille blogissa piipahtaville!

18 kommenttia:

 1. Lorvailu välillä tekee niin hyvää! Itse huomaan potevani pientä blogiväsymystä ja sen vuoksi kirjoitin pienen metabloggauksen. Mutta nautitaan kesästä - ja kirjoista!

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja niinpä, lorvailu vain kunniaan! Lukeminen on kesällä(kin) juhlaa - nautitaan siis tästä ihanasta, säihkyvästä - tällä hetkellä tosin kovin tuulisesta ja sateisesta - kesästä täysin sydämin!

   Kiitos kommentistasi <3


   Poista
 2. Kyllä välillä on hyvä huilata, jos siltä tuntuu. Ihania kesäpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonna, juur näin. Huilaus ja ajatusten juljuuttelu tekevät toisinaan niin hyvää.

   Kiitos kommentistasi <3

   Poista
 3. Minullakin on blogiväsymystä eli kaipaan kunnon lomaa. Meillä nyt muutenkin tapahtuu ja vähän kovempaa kuin ne leikkaustikit, jotka nyt kiristävät jalassani. Nyt vain oli pakko, siis pakko, postata kirjasta, jonka löysin kuin vahingossa kirjastossa käydessäni.

  Tämän pitäisi olla hauska harrastus, ei uuvuttavaa työtä. Miksei voisi olla kukautta pois jos haluaa. Olen jo kahtena jouluna ollut lomalla parisen viikkoa ja samaa olen yrittänyt myös kesäisin.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, oi, oletko ollut isossakin operaatiossa? Toivottelen pikaista paranemista!

   Mulla tämä väsymys johtuu yksinomaan tuosta ***:n iskiaksesta, joka alkoi näyttää jo paranemisen merkkejä, kunnes innostuin liikaa ja takapakkia tuli. Keskittymiskyky on kirjoittamisen saralla nyt nollissa, mutta lukeminen maistuu. Olisi saatava tuota blogattavien pinoa pienemmäksi, etten kokonaan unohtaisi kirjojen henkeä ja tunnelmia. Tässä on se hassuus, etten koskaan tee lukiessani muistiinpanoja vaan kirjoitan jutut muistinvaraisesti (nimiä ja ehkä joitain vuoslukuja lukuun ottamatta).

   Blogeissa pistäytyminenkin vaatii istuista, joten sekin on nyt ollut minimissään. Tulen pian käymään!

   Kiitos kommentistasi <3

   Poista
 4. Täällä taas on vähän se tilanne, että bloggausintoa ja -haluja olisi vaikka kuinka paljon, mutta muuten arki (työ ja opiskelu) on nyt niin nujertanut bloggaajan, että koko muu elämä paitsi blogi uuvuttaa. Mutta ensimmäinen osa kesälomastani alkaa viikon päästä, hurraa! <3 Sitten en tee mitään muuta kuin luen ja bloggaan vaan kaiket päivät. :D

  Olen itsekkäästi iloinen, ettet ole nyt juuri jäämässä tauolle, juuri kun itsellänikin alkaa taas kohta olla aikaa rakkaalle harrastukselle ja ennätän lukea blogeja kaikessa rauhassa. :) Paljon voimia ja tsemppiä sinne, ja erityistsempit iskiaksen kanssa elämiseen! <3 Ihanaa kesäviikonloppua, Kaisa Reetta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sara, näin se menee... Ihanaa muuten, että lomasi alkaa! Toivottelen sinulle superantoisaa kesälomaa, myös kirjojen ja blogguksen parissa!

   Katsotaan nyt, miten tämän minun bloggauksen kanssa käy, iskias iski uudelleen (onneksi hieman vaimeampana kuin toukokuun alussa). Blogijuttuja tulee, mutta arviot lyhenevät.

   Kiitokset mieltä lämmittävästä tsemppauksesta ja kommentistasi, Sara <3

   Poista
 5. Voi Sinua, Kaisa Reetta: lorvailu & hengenveto eivät ole pelkästään sallittuja vaan suorastaan suositeltavia, sillä väkisin vääntämisestä ei tule kuin paha mieli:) Kevään ryntäilyn jälkeen ovat rötkötysviikot täälläkin meneillään: vain sitä mikä kiinnostaa ja tuntuu hyvältä malliin. Koskettavat kuvasi juohduttivat mieleen miespuolisen opiskelijakaverini lausahduksen aina ennen tenttiä:
  "Olen rauhallinen kuin yksinäinen lumpeenkukka." Lumpeenkukkia, rauhaa ja seesteisyyttä kesääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takkutukka, otan reseptisi ja määräyksesi hurrauksin vastaan, kiitos! <3

   Oih, miespuolisessa opiskelukaverissasi asui romanttinen zen! Ihana lausahdus! :) Sitä samaa toivotan myös sinulle ja kiitän mieltä nostavasta kommentistasi <3

   Poista
 6. Kaisa Reetta, voi miten ylimaallisen kauniit kuvat - kuten sinulla aina.

  Ei aina jaksa eikä ole mahdollista päivittää blogia kovin tiuhaan.
  Katselin juuri kalenteriani ja huomasin, että tiistaista, jolloin lähdemme Turkuun moneksi päiväksi muuttoapuun, alkaa pitkä sosiaalinen kausi aina heinäkuun loppuun. Minulla on sama kuin Saralla, intoa olisi, mutta niin moni muu kiva asia ja meno vie mennessään. Nyt on jo jäänyt bloggaamatta vaikka kuinka monesta kiinnostavasta kirjasta ja asiasta. Mutta jääköön, jos jää, tai kypsyköön.

  Postipoika tai -tyttö osui hyvään saumaan, kun juuri mietin, kirjoittaisinko Mark Levengoodista juhannuspoikana - jos siis ehdin. :)

  Mukavaa perjantaita! Toivottavasti iskias helpottaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjatta, kiitän kauniista sanoistasi <3

   Juuri näin, asioita vain tulee ja sillä siisti. Se tässä bloggauksen tuoksinassa unohtuu usein, että tämä ei todellakaan ole pakkotyötä. Olenkin käyttänyt nykyisin kovin usein tuota rakasta sanaani manjana.

   Toivottelen sinulle mukavaa aikaa Lounais-Suomessa, Turku on mainio kesäkaupunki!

   Mark Levengood juhannuspoikana - odotan postaustasi! :)

   Kiitos kommentistasi <3

   Poista
  2. Marjatta, kiitän kauniista sanoistasi <3

   Juuri näin, asioita vain tulee ja sillä siisti. Se tässä bloggauksen tuoksinassa unohtuu usein, että tämä ei todellakaan ole pakkotyötä. Olenkin käyttänyt nykyisin kovin usein tuota rakasta sanaani manjana.

   Toivottelen sinulle mukavaa aikaa Lounais-Suomessa, Turku on mainio kesäkaupunki!

   Mark Levengood juhannuspoikana - odotan postaustasi! :)

   Kiitos kommentistasi <3

   Poista
 7. Lorvailu kunniaan! Ja se manjana-meininki :) On se kyllä kumma, miten helposti ihminen kehittelee asioista itselleen velvoitteita, vaikka ne eivät sellaisia olisi. Tosin tässä(kin) asiassa on monella varmasti niin, että sitä kinaa itsensä kanssa siksikin kun puuha on kumminkin niin mukavaa ettei siitä oikeastaan haluaisi huilata :) Elämää on kuitenkin niin paljon muutakin kuin tämä blogimaailma ja sen sopivan tasapainon etsiminen siksikin tärkeää.

  Minäkin olen miettinyt kamarilleni pientä kesälomaa, mutta toisaalta sitten tuumiskelen, että ehkä se sellainen sopivan kepeä asenne riittää... Katsotaan. Mutta joka tapauksessa: lorvailua mielin määrin sinne ja tänne! Ja voi, toivottavasti tuo iskias-vaivasi jo pian hellittää <3

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, lorvailussa on voimaa! :)

   Niinpä, minäkin pidän bloggaukseta hyvin paljon (miten tässä muuten olisi mitään järkeä) mutta joskus tulee näitä kausia - nyt innostuksen puute johtuu ihan siitä että kroppa sanoi seis.

   Kiitoksia ihanasta, lämmittävästä kommentistasi ja toivotuksista <3
   Nautitaan hyvistä kirjoista ja valoisista kesähetkistä!

   Poista
  2. Kyllä vaan niitä kausia tulee aina silloin tällöin, kehon tai mielen tai kaiken muun elämän sanelemina... Mutta tasapainoillaan ja lorvaillaan aina välillä sopivasti :)

   Tulin myös huikkaamaan, että kamarissani olisi sinulle haaste, jos sopiva vastaamishetki sattuu kesäpäivistäsi löytymään - vieno pyyntö vain, ja vastaaminen on tietenkin vapaaehtoista eikä saa häiritä ainakaan lorvailua :)

   <3

   Poista
  3. Katja, lämmin kiitos haasteesta. Kävinkin jo luonasi sen pokkaamassa <3

   Lorvailuni ei tule olemaan aivan täydellistä, nyt tuntuu että kirjoittaminen alkaa pikku hiljaa maistua, kiitos uuden ihanan satulatuolini, joka on helpottanut istumistani hurjasti.

   <3

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!