18.12.2015

Älyttömät joululahjat -haaste

Luetut ja lukemattomat -blogin Liisa haastoi minut kertomaan kolme joululahjaa, joita toivoisin, mutta joita en kaiken järjen mukaan tule koskaan saamaan.  Tämä oli ja on hauskimpia haasteita, joihin olen blogiaikanani osallistunut. Kiitos mielettömän mukavasta haasteesta, Liisa!  Nyt mennään löysin rantein kohti joulua. Seuraavassa esittelen kolme todella älytöntä toivettani:

Toive 1
En ole atoihmisiä, eikä minulla ole autoa, mutta olen pienestä saakka ihaillut Aston Martinia. En tiedä, mistä tämä ihmeellinen fiksaatio johtuu, mutta se vaan on... Auto, jonka haluan <3
Tietenkin pakettiin kuuluu myös kuski, joka suitsait suhailisi kanssani vaikkapa shoppailukierrokselle tai ilta-ajelulle kohti laskevaa aurinkoa (mankka täysillä, kattoluukku auki). Nii et hei, joulupukki...!


Toive 2
Aikakone, jolla olisi kiva käväistä nuuhkimassa historian ja tulevaisuuden tuulia. Erittäin käytännöllinen myös silloin, kun haluaisin sukeltaa luvussa olevien kirjojen aikakausiin. Aparaatti toisi lukukokemukseen uudenlaisia sävyjä (joskin olen täydellisen tyytyväinen myös jo olemassaoleviin aikakoneisiin, joita myös kirjoiksi kutsutaan).Toive 3 (joka liittyy tavallaan toiveeseen no. 2)
Muutama ekslusiivinen pääsylippu johonkin jazzin kultakauden konserttiin, lavalla Miles Davis, John Coltrane, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Dave Brubeck, Count Basie... Mukaan kiva porukka ja tanssikengät <3


Lähetän haasteen eteenpäin Kulttuuri kukoistaa -blogin Arjalle,  Lumiompun Katjalle ja Marjatan kirjaelämyksiä ja ajatuksia - blogin Marjatalle.

Tämän postauksen kuvat on haalittu googlesta, lähteitä en kertakaikkiaan jaksanut tarkistaa. Periaatteista saa poiketa kerran; olkoon tämä kohdallani nyt se kerta ;).

18 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta, Kaisa Reetta! Voi, tämä on hauska!!!

  Sulla on kyllä mahtavat toiveet. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjatta, ole hyvä :) Tämä on tosi hauska haaste, jossa saa tuuletella haaveita pilke silmäkulmassa :)

   Kiitos :) <3

   Poista
 2. Voi että aikakone olisi kyllä hieno vempele. Toisaalta, sen mahdottomuuden aiheuttamaa tuskaa voi lievittää ajatuksilla mielikuvituksen mahdollisuuksista :) Ja todellakin, kirjat ovat aikakoneista ihanimpia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, en voisi vastustaa kiusausta, jos joku ehdottaisi minulle pientä kiekkaa aikakoneella...

   Kiitos kommentistasi :)<3

   Poista
 3. Ihana ajatus, että kirjat ovat aikakoneita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katriina, ja ajattele: miljoonia ja miljoonia matkakohteita tarjolla :)

   Kiitos kommentistasi :) <3

   Poista
 4. Kiitos haasteesta. Mahtavia vastauksia sinulla! Aikakoneen ottaisin kyllä heti, jos sillä vaan pääsisi takaisin nykyaikaan.

  Vastaan tähän jo huomisaamuna.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, ole hyvä :) Niinpä, kuka uskaltaisi oikeasti ottaa riskin!

   Kävinkin jo lukemassa ihanat vastauksesi, kiitos että otit haasteen vastaan :) <3

   Poista
 5. Vastasin jo haasteeseen, ja ajelen Jaguarilla Aston Martiniasi vastaan. Kuljettajaa ohjeistan noukkimaan kyytiin myös Tuijatan, joka asuu tossa naapurissa. Aikakoneella menisin tulevaan, en taakse (jos Abba-konsertteja ei lasketa). Millainen maailma on sadan vuoden kuluttua, kiinnostaisi kovasti kurkata! Sielläkin varmasti voitaisiin tanssia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arja... Siis tämä siitä saa, kun on sama pää kesät talvet. Toki muistan nyt kun muistutit! :) Minä taisin siellä sun blogissa saadakin idean tuohon ensimmäiseen toiveeseen :D Kamalaa... joululoma tulee enemmän kuin tarpeeseen :)

   Abban konserttiin saisit ottaa minut kyytiin :)

   Kiitos kommentistasi :) <3

   Poista
 6. Mainiot vastaukset, Kaisa Reetta! :D Aikakoneelle minullakin olisi käyttöä, ja sillähän voisi matkustaa esimerkiksi juuri noille mainitsemillesi jazz-keikoille, aah, olisi kyllä ihanaa! Noiden lisäksi minä haluaisin vielä kuulemaan Maria Callasta ja ainakin The Beatlesia ja The Doorsia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sara, aikakone olis ihan ässä just tuosta syystä, Ah.. ajattele mitkä mahdollisuudet...! :)

   Kiitos kommentistasi :) <3

   Poista
 7. Ihanan hauskat vastaukset!:)
  Kyllä tuollaisella autolla olisikin kiva huristella ja kuskin paikalla ylpeänä rattia kääntelisi oma ukko-kultani :D  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpa kiitos :)

   Mun täytyis tyytyä vaan johonkin nollanollaseiskaan :)

   Kiitos kommentistasi :) <3

   Poista
 8. Aikakone olisi aika mahtava juttu: Itse taitaisin aikamatkustaa '20-luvulle!

  Jazz...vanha kunnon jazz <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leen, oi niin, kakskytluku! <3

   Jazz, niin... Olen valaissut pimeitä joulukuun päiviäni kuuntelemalla paljon jazzia!

   Kiitos kommentistasi :) <3

   Poista
 9. Hauskoja vastauksia! :) Autoista en itse ymmärrä mitään, mutta aikakoneella olisi sitäkin hauskempi matkustaa. Saran tavoin voisin suunnata ainakin Beatlesin keikalle - ja muutenkin 60-luvun svengaavassa Lontoossa olisi hauska vierailla.

  VastaaPoista
 10. Mahtavia toiveita! :-D

  Ihanaa joulua sinulle, Kaisa Reetta, ja mitä mahtavimpia lukukokemuksia! <3

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!