31.10.2017

Olen kiitollinen...

Kiitokset Kirjasähkökäyrä-blogin Maille kauniista haasteesta mietiskellä omassa elämässä olevia kiitollisuuden aiheita!

Niiden kaikkein yksityisimpien ja tärkeimpien kiitollisuuden aiheiden lisäksi tunnen kiitollisuutta juuri nyt muun muassa:

... Neljästä vuodenajastamme, joista saamme - ainakin vielä - näin ilmastonmuutoksen pyörteissäkin nauttia. En osaa laittaa vuodenaikoja järjestykseen, sillä rakastan niitä kaikkia -eri syistä. Syksy antaa minulle luvan röhnöttää kotisohvan nurkassa silloin kuin haluan -ilman paineita sosiaaliseen ylisuorittamiseen. 

...Kirjoista, tietenkin! Kirjoista, jotka vievät minut aina uusiin maailmoihin, milloin ikinä vain haluan. Kurkistus kirjan sisään voi aloittaa seikkailun! 


...Siitä etten antanut viime talvena alkaneelle bloggausväsymykselleni periksi vaan otin blogielämästä vain kunnon lomaa ja etsin inspiraatiota jatkoon. Tänä syksynä tästä harrastuksesta on tullut entistäkin rakkaampi ja tärkeämpi, kirjabloggauksen ympärillä käyvästä (vesilasi)tuiverruksesta huolimatta ja osittain myös sen ansiosta. Kirjabloggaaminen on minulle jälleen suuri ilo! 

4 kommenttia:

 1. Kiitos Kaisa Reetta haastevastauksista <3
  Kiitos kuvistasi ja kiitos siitä, että pääsit bloggausväsymyksestä ohi. Minusta bloggaus on iso ilo ja hauska harrastus. Annetaan tuulien tuivertaa ja keskitytään siihen iloon ja hauskuuteen.

  <3

  VastaaPoista
 2. Kuvatrilogiasi kertoo kauniisti erilaisista tuntemuksistamme. Kiitollisuus on rakentava ja kantava tunne. Kun ei maistu passataan. Annetaan tuulien tuivertaa ja myrskyjen pärskiä vesilasissa, mutta pidetään kiinni siitä, mikä tuottaa mielihyvää ja mielenrauhaa sekä tietty hyvistä kirjoista. Mahtavaa marraskuuta Sinulle:)

  VastaaPoista
 3. Neljä vuodenaikaamme ovat mieletön rikkautemme!

  Minä nyt harkitsen blogilomaa...

  <3

  VastaaPoista
 4. Vuodenajat ovat ihana rikkaus, toivotaan että ne säilyvät ♥

  Blogiväsymyksen iskiessä on tosiaan parasta vaan levätä. Olen tainnut tämän jo aiemminkin sanoa, mutta kamalaa on, jos harrastusta pitää suorittaa - ei kai se sitten enää harrastus olekaan. Elämässä on erilaisia aikoja ja tuulia, ja niitä on hyvä kuunnella ♥

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!