31.8.2015

Muistutus arvonnasta

Muistathan, että voit osallistua Sata kirjaa -arvontaani vielä tänään
 kello 21.00 saakka täällä.


  Suoritan arvonnan huomenna perinteisellä lippusysteemillä ja julkistan voittajan nimen iltakuuden maissa.  Kirjajuttuihin palataan sitten heti keskiviikkona...


Toivottelen ihanaa elokuun viimeistä iltaa! Täällä Etelärannikolla paistaa aurinko, illassa on vielä ripaus kesää ja kuutamointia...  Huomenna kohti syksyä2 kommenttia:

 1. Kaunis on elokuun viimeinen päivä. Olen ihan puutarhakuumeessa jakanut tiikerililjoja, joista en ennen ollenkaan pitänyt.Ne olivat jääneet pahasti ison iiriksen alle ja sieltä raukat kukkivat, Vasta valkoiset varjoliljat avasivat minut näkemään isoäitien pihojen tiikerililjojen viehätyksen. Homma oli kova ja multaa paloi, mutta nyt on iirstä (Iris Sibirica) taas jaettu pitkin lehtoa ja tiikireliljat saivat uuden elämän perinteisessä kukkapenkissä ja paljon lisätilaa. On niin avaraa, että pitänee istuttaa siihen ehkä oranssia tulppaania tms alkukevään varalta.

  Ihanaa alkavaa syyskuuta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, niin on, todella kaunis. Vielä muutama päivä lämpöä luvassa -sellaista kivaa aurinkoa ja sitten sataa...

   Varmasti lopputulosestanne tulee taas kaunis!

   Liljoja pitäisi jakaa täälläkin, ne kukkivat jo liian pensasmaisesti yhdessä.
   Tutuiksi käyneet kasvituhot ovat jatkuneet: täällä on käynyt miltei joka yö pienen pieni valkohäntäpeura syömässä, ruusut, juuri nupulleen tulleet syysleimut ja muut meni sen siliän tien, riivityt oksat vain jäivät... Onneksi sentään ymmärsimme huputtaa syyshortensiat ajoissa. Nyt on päätrtty muuttaa muutama kukkapenkki pensasryhmäksi, peuroja vastaan on turha taistella.

   Magnolia muuten piilottelee tuossa keskikuvassa - peurankellojen alla... mitenhän sillekin käy...

   Kiitos samoin sinulle ja kiitos kommentistasi :) <3

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!