26.4.2014

Arjen kuvahaaste 1/5

Jäin maille vähän yllättäen vielä viikoksi... Kaikenlaista touhua riittää, joten kirjajuttuihin en ole ehtinyt panostaa ollenkaan. Kolme kirjaa on odottamassa bloggausta, taidan tehdä niistä aiempaa kevyemmät arviot (vaikka sitten ranskalaisin viivoin; kokemushan se olisi sekin).

Korukoppa-blogin Eija ojensi minulle mukavan haasteen, joka sopii tähän tilanteeseen paremmin kuin hyvin: kyse on arjen kuvahaasteesta, jossa omaa arkea kuvataan viitenä päivänä kuvan/kuvien avulla. Joka päivä haastetaan mukaan uusi bloggaaja.  Oikeastaan Eija toi haasteen käsitöihin keskittyvän blogini puolelle, mutta koska olen siirtänyt kuvabloggaukset tänne 'Kaisa Reettaan', vastaan haasteeseen täällä. Sydämellinen kiitos Eijalle kivasta arkihaasteesta! <3  Minä puolestani haastan ensimmäisenä Korustamo-blogin Eilan!

Tänään muun muassa tätä:


Metsän keskellä on menossa jokavuotinen 'puusouvi': pihapiiristä on kevään mittaan kaadettu puita, nyt klapitaan talvella kuivatettuja pölkkyjä ja kärrätään uutta puuta kuivumaan... Tuo klapikone on hurjan kätevä vekotin! Kuvassa näkyy isäni toimessa, mutta sain sentään minäkin oman työvuoron ;)

Ulkorakennuksen edustalta on kaadettu tänä keväänä 3 koivua. Ne pääsevätkin sitten seuraavaksi käsittelyyn:


Kaffepaussilla:


Työnjohtaja Ossilla on näistä hommista jo melkein kahdeksantoistavuotinen kokemus:'Joku vois hei lakaista täällä!'

17 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Onpas teillä mahtava työnjohtaja. Meillä on Ossia vuoden nuorempi kissa. Maija Maitoparta on arvonsa tunteva rouva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna, voi miten ihana nimi kissalla... Maija Maitoparta! <3 Kaveriksi vielä Pekka Töpöhäntä! :) Kiitos kommentistasi! :)

   Poista
 2. Oi, ihana työnjohtaja:) Eipä uskoisi sua klapikoneella työskentelevän, on niin eri maailma kuin ne herkät ihanaiset korusi <3
  Kiitän haasteesta ja otan sen vastaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eila, tällainen työ on toisinaan hyvää vastapainoa hempeilylle :) Mukavaa, että otat haasteen vastaan! Kiitokset kommentistasi:)

   Poista
 3. Mukavat kuvat, joista välittyy työntäyteinen, hyvä päivä! Täälläkin blogattavien pino kasvaa, kevät kuljettaa pihalle. Ehkä tässä vielä koneellekin ehditään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. päivät täyttyvät nyt töistä, vuorossa on ollut muun muassa risosavottaa ja haravointia... Ulkotyö on ihanaa! Viimein sain kirjoitettua kirjajutunkin, seuraavaksi sitten kepeästi ruotsalaisesta dekkariklassikosta! Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 4. Jei, hienot puuntuoksuiset, ja pullantuoksuiset, kuvat! Ossi on kunnioitusta herättävässä kissaniässä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mags, kyllä, nyt piisaa näitä hyviä tuiksuja.. havupuutakin! <3 Ossi täyttää ensi kuun 26. päivä 17,5 vuotta, on se jo melkoinen saavutus tuolta pikkuherralta <3 Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 5. Työnjohtajalla on vuosien kokemus takanaan, huomaa pienetkin tekemättömät työt :))
  Kätevä tuo klapikone.

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpa, Ossi rakastaa siisteyttä, niin kuin kissat aina. Sen oikein huomaa, miten hän nauttii olostaan siivouksen jälkeen...

   Klapikone on ehdoton! Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 6. Ihana Ossi♥
  Meillä pijalla klapeja vaikka miten paljon...kauniisti pinossa, kun vajaan ei mahdu ja ovat tuoretta niin kuivuvat ulkona...näin mies kertoi..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irmastiina, Ossi Ossukka on ihana, kiitokset hänen puolestaan! ♥

   Klapit kuivuvat tällä säällä varmasti einomaisesti puhamaalla, pienen sateen sattuessa pressu auttaa... Näin tehdään osittain täälläkin. Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 7. Nyt on ollutkin mahtavat puitteet puusouville!
  Meillä myös sama edessä, vanhojen koivujen kaatoa ja kantojen poistattamista.
  Ei lopu puuhat pihalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rita, aivan erinomaiset puusouvisäät! :)

   Tsemppiä sinne kun aloitatte! <3 Pihapuuhat kuuluvat mielestäni niihin ihanimpiin, varsinkin silloin, jos työllä ei ole kiirus... Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 8. Siinä on klapeja sikäli, että saa monet saunan lämmitykset tehtyä.
  Söpö Ossi kissa. Katohan perään, että työt tulee tehtyä.;)

  Hauskaa Vappua Sinulle!

  VastaaPoista
 9. Ihana työnjohtaja, paljon saittekin aikaan tämän johdolla :-D

  VastaaPoista
 10. Meillä on tuollainen melkolailla samanlainen klapikone ja se on tosiaankin aivan uskomattoman kätevä! Kummasti menee isotkin pöllit rikki :)

  Ihailtavassa iässä teidän kissapappa.
  Meidän kissat ovat vasta nuoria, vanhin täyttää kesällä 6-v :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!