Kirjalliset teemaviikot

Syksyllä 2017 aloin viettää blogissani laajoja teemaviikkoja, joiden aikana  keskityn tavallista intensiivisemmin erilaisiin kiinnostaviin aihekokonaisuuksiin: kulttuureihin, kirjallisuusgenreihin, taiteisiin,  tieteisiin, musiikkiin, luontoon, maihin ja kaupunkeihin, historiaan, tulevaisuuteen... Mahdollisuudet ja kiinnostuksenkohteet ovat rajattomat.

  Omien kiinnostuksen kohteideni lisäksi yritän löytää teemaviikoille myös sellaisia aiheita, jotka ovat minulle suht vierailta, eli tarkoituksenani on tätä kautta oppia maailmasta jotakin uutta ja laajentaa omia lukutottumuksiani.  Ensisijaisesti tavoitteenani on kuitenkin nauttia hyvästä kirjallisuudesta. Toivon, että viikoista on iloa myös teille, rakkaat blogini lukijat!

Paivitän  teemaviikkojen koontipostaukset tälle sivulle aikajärjestyksessä, niin että tuorein tapahtuma näkyy aina ylimpänä. Yhteenvetopostauksista  löytyvät linkit ko. viikoilla esillä olleisiin teoksiin. 

Syksyllä 2018 aiheenani oli japanilainen kirjallisuus ja kulttuuri. Seuraavien teemaviikkojen aikana (joiden aikataulu on joulukuun alussa vielä auki) suuntaan katseeni  Latinalaisen Amerikan kirjallisuuteen. 


14.9. - 23.11. 2018: Japanilainen syksy:

 7.1. - 16.2. 2018: Taiteilijanaisia:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!